Tervetuloa AinoAid™ -palveluun

AinoAid™ -palvelun chatbot ja tietopankki tarjoavat ohjausta, tietoa ja apua ihmisille, jotka etsivät apua läheisiin ihmissuhteisiinsa, ja ammattilaisille, jotka tukevat heitä.

IMPROVE Konsortio

IMPROVE + AinoAid™

AinoAid™ on eturintamassa EU-rahoitteisessa IMPROVE-hankkeessa, joka on yhteinen pyrkimys torjua perheväkivaltaa. IMPROVE luo työkaluja perheväkivallan raportoinnin ja havaitsemisen tehostamiseksi ja antaa uhreille mahdollisuuden saada palveluja ja oikeutta.


Teemme yhteistyötä poliisiviranomaisten, järjestöjen ja muiden kanssa kehittääksemme osaamistamme ja toteuttaaksemme innovatiivisia ratkaisuja.


Meidän roolimme tässä yhteistyössä?


Päivitämme AinoAid™:a tarjotaksemme uhreille nopeita neuvoja, riskinarviointeja ja opastusta saatavilla oleviin palveluihin. Tavoitteenamme on varmistaa, että perheväkivallasta kärsivät saavat oikea-aikaista tukea ja ohjausta.


Hankkeessa mukana olleet yhteistyökumppanit: We Encourage, POLAMK ja THL, 13 muun EU-kumppanin joukossa.


Hankkeen kesto: lokakuu 2022 - syyskuu 2025


IMPROVE -projektin sivuilleexternal link icon

AinoAid™ Ekosysteemi

Tervetuloa ymmärtämisen, tuen ja muutoksen uudelle aikakaudelle!


Uskomme eri organisaatioiden ja ihmisten väliseen yhteistyöhön, jotka työskentelevät yhdessä suuremman arvon luomiseksi, jota yksikään organisaatio ei voi luoda yksin. Väkivalta lähisuhteissa ja mielenterveysongelmat ovat riittävän suuria ongelmia tullakseen yhteen ja työskentelemään sekä lyhytaikaisen ratkaisun että pidemmän aikavälin perimmäisen syyn poistamiseksi.

Muutos vaatii monialaista yhteistyötä


Ymmärrämme, että organisaatioiden välinen yhteistyö ei ole koskaan helppoa ja että olemme jatkuvan haasteen edessä, jota kukaan ei ole onnistunut ratkaisemaan.


Haluatko liittyä joukkoomme yhdistämään nykyiset organisaatiokohtaiset palvelut kohti yksilöllisiä tarpeisiin perustuvia lähestymistapoja nopeamman ratkaisuajan ja mitattavissa olevan vaikutuksen saavuttamiseksi?


Yhdessä muokkaamme ihmissuhteiden maisemaa valaisemaan tietä kohti terveellisempiä yhteyksiä, edistämään positiivista muutosta, antamaan sinulle työkalut merkityksellisten siteiden rakentamiseen ja luomaan turvallisemman ja myötätuntoisemman maailman.


Ota yhteyttä!external link icon

Samankaltaista sisältöä

Mitä muut sanovat AinoAid™ista?

Enlightening, even though you know things aren't right. Sometimes you just think that the fault is in yourself.
Thank you. I needed support and it feels good that help is available if needed. <3
Many thanks for clarifying that situations I used to find "normal behaviour" are actually types of violence! This was definitely an eye opener to realise I am being psychologically abused.
Lue lisää

AinoAid™ on vuoden 2021 Digipalvelu

Palkinnon myöntää Software Finland ry.

Lue lisääexternal link icon
Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon